dinsdag 28 juli 2015

Blauwkapel groenekan

Graag heten wij, leden van de hervormde gemeente Blauwkapel-Groenekan, u van harte welkom op onze website. Onze gemeente maakt deel uit van de . Voor de diverse items: klik op het betreffende submenu.

Adres: Groenekanseweg 2 37AA GROENEKAN. De eerste gegevens over een kapel in de woonkern Blauwkapel -het vroegere. De Hervormde Gemeente had inmiddels een onderkomen in Groenekan.

Dit is mijn thuisgemeenteVoeg toe aan . Groenekan Groenekanseweg 37AA Groenekan toon op kaart. Reguliere kerktijden: 10:en 18:30. Bekijk op funda alle huizen die verkocht zijn in Blauwkapel, Groenekan. Verbreed de zoekopdracht met een groter gebied of straal: Groenekan Groenekan (+ km) — 1048 . Overdracht archief Kerk Blauwkapel-Groenekan.


Op zaterdag juni worden, tijdens bijeenkomsten in zowel het kerkje in Blauwkapel als in de . De hervormde gemeente Blauwkapel-Groenekan draagt op zaterdag juni haar kerkarchieven over aan het Regionaal Historisch Centrum . Classis: Utrecht Provincie: Utrecht Ring: Utrecht Digitale uitzending: ja.

Predikanten van de Hervormde Gemeente Blauwkapel-Groenekan opgericht in 1589: . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor BLAUWKAPEL LES- EN THERAPIEBAD in Groenekan vindt u in dé lokale bedrijvengids . Na de recente kerkfusie waarbij een aantal kerken zijn verenigd in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN), zijn te Blauwkapel-Groenekan . Time, Direction, Lijn, Travel details. Bij Blauwkapel in Groenekan leer je zwemmen met plezier en voor de waterratten is er een snelcursus. Verbreed de zoekopdracht met een groter gebied of straal: Utrecht — 1kantoorpanden . Betaalde scans, alleen via zoekfunctie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts