dinsdag 7 juli 2015

Pilates nijmegen

Pilates Studio Pontanus is in 20opgericht als eerste, authentieke Pilatesstudio in Nijmegen. We beschikken over een volledig uitgeruste studio, met alle . Turn on Location History to track places you visit.

Schakel 'Web- en app-activiteit' in om plaatsen bij te houden die u bezoekt. Studio IUNO-Pilates is dé plek in Nijmegen-Oost voor Pilates, Psoas Release Stretching en Biomechanica. Gelokaliseerd op de eerste etage boven zorgcafé . Studio Kota is de plek voor Pilates in Nijmegen centrum.

Een warme sfeer en bewust bewegen staan centraal. Claudia Penders verzorgt iedere week . MCNO-Fysio de Wedren uw fysiotherapeut in Nijmegen en Nijmegen Oost. De Pilates methode is een uniek systeem van rek- en strekoefeningen. Doe mee aan Pilates bij My HealthClub Nijmegen en ontdek zelf de vele voordelen van deze heerlijke Body Mind groepsles. Versterk je diepere spieren en daardoor je lenighei kracht en balans met Pilates 50+!


Pilates Studio Pontanus Nijmegen, Nijmegen. Pilates Pontanus is een eigentijdse studio,. Yoga Point is dagen per week geopen en biedt verschillende soorten lessen aan o.

Fitness Portal heeft een uitgebreid overzicht van vele sportscholen en fitness clubs met pilates in Nijmegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts