maandag 20 juli 2015

Stepbank

Koop of Verkoop stepbank op Marktplaats. Deze professionele stepbank is in hoogte verstelbaar. De stepbanken zijn bij uitstek het middel om aan de BBB-zones te werken, namelijk: buik, billen en benen.

Steps zijn niet alleen geschikt voor training van het . De Gymstick aerobic stepbank is gemaakt van polypropyleen en kan in drie verschillende hoogtes versteld worden voor verschillende oefeningen. Gymstick Multifunctionele 4-in-Stepbank. BODY SCULPTURE Stepbank koop je op Kijkshop.

Vechtsportartikelen voor Kickboksen, Thaiboksen, Boksen, MMA, Free Fight, Brasilian Jiu Jitsu, Krav Maga, Judo, Taekwondo, Karate, Kung Fu, Pentjak Silat en . De stepbank van Reebok maakt het mogelijk om al uw steps oefeningen te doen. U kunt met deze stepbank uw oefeningen op niveaus uitvoeren. Reebok Step stepbank is een multifunctionele Reebok Step die compleet wordt geleverd inclusief DVD (Step colour box van Reebok).


Bekijk onze verstelbare stepbank en bestel voordelig online. De Avento Stepbank Large heeft de volgende kenmerken: De Avento Stepbank Large is in hoogtes te verstellen. De bank heeft een anti-slip profiel aan de . Deze Stepbank van Avento is net wat groter dan de gemiddelde aerobicstepbank. Met zijn centimeter heeft u nog meer ruimte om uw step oefeningen goed . Een stepbank is een perfect hulpmiddel bij het doen van oefeningen op het gebied van cardio. Ook als u uw spieren wilt versterken kunt u een stepbank . De stepbank is een klassiek trainingshulpmiddel die op grote schaal wordt gebruikt in fitness-centra en thuis, bank in hoogte.


Avento fitness stepbank groot zwart voordelig online kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts