vrijdag 17 juli 2015

Fysiotherapie koningsweg den bosch

Fysiotherapie Haptotherapie Oncologie Den Bosch. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Koningsweg Fysiotherapie in Den Bosch vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Meer info over Praktijk Voor Fysiotherapie Koningsweg in 's-Hertogenbosch?

In 19ben ik de opleiding fysiotherapie gestart vanuit mijn interesse in het lichaam. Tijdens de stage kwam ik in contact met haptonomie en was er direct door . Maatschap Praktijk voor Fysiotherapie Koningsweg in Den Bosch, Koningsweg 3 5211BE - Telefoonnummer, informatie en kaart van Maatschap Praktijk voor . Zoek je een fysiotherapeut in Den Bosch? Dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Praktijk voor Fysiotherapie Koningsweg.


Fysiotherapie Koningsweg Adres: Koningsweg 3 52BE Den Bosch Tel: 0- 6137933.

Veel informatie over Maatschap Praktijk voor Fysiotherapie Koningsweg, gevestigd in Den Bosch en geregistreerd bij de KvK onder nummer 17251164. Fysiotherapie in 'S-Hertogenbosch overzichtelijk bij elkaar. Fysiotherapie Koningsweg Den Bosch - De praktijk bestaat op deze locatie in Den Bosch al jaar. We zijn een team van mensen met diverse specialisaties, . Het gemiddelde cijfer van alle fysiotherapeuten met specialisatie manueel therapeut in 's-Hertogenbosch is een.


Fysiosupport Den Bosch, 's-Hertogenbosch. Fysiotherapie Koningsweg, 's-Hertogenbosch. De praktijk bestaat op deze locatie in Den Bosch al jaar. Onze praktijk bestaat op deze locatie in Den Bosch sinds 1983.


Al vanaf het ontstaan van de praktijk . De maatschap Maatschap Praktijk voor Fysiotherapie Koningsweg is. De stichting WPoppodium is gevestigd op Boschveldweg 4te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts