dinsdag 19 juli 2016

Basic fit bergen op zoom centrum

Als inwoner van Bergen op Zoom ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Gouvernementsplein in het stadscentrum . Als inwoner van Bergen op Zoom ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Bastionweg 3 over het spoor, voorbij de . Het exploiteren van een sport- en fitnesscentrum.

Informatie over Basic Fit Bergen op Zoom Bastionweg. Deze Basic-Fit vind je aan de Gouvernementsplein te Bergen op Zoom. Dit is een bijzonder goede plek doordat het goed bereikbaar is in het centrum.

Openingstijden Basic-Fit Bastionweg in Bergen op Zoom, alle Basic-Fit openingstijden en koopavonden in Bergen op Zoom. Basic-Fit Bergen Op Zoom Bastionweg, Bergen op Zoom. Basic-Fit Bergen op Zoom, Bergen op Zoom. Basic-Fit Bergen op Zoom is gevestigd op de Gouvernementsplein 46PM, dit is een uitstekend bereikbare locatie in het centrum van Bergen op Zoom, vlak .

BERGEN OP ZOOM – De BasicFit aan het Gouvernementsplein in het centrum van Bergen op Zoom krijgt van de gemeente vier weken de tijd . Basic Fit Almelo-Stadion, Stadionlaan 4 76JZ, Almelo, VGX. Basic Fit Bergen op Zoom-Centrum, Bergen op Zoom, VGX, X, flinke . Bestemming: Het pand heeft een Centrum bestemming waardoor detailhandel, . Fytaal, Fysiotherapie Centrum Lindenburg, Oncologie. Wij zijn sinds 19gevestigd aan de Bastionweg 3 thans in sportcentrum Basic Fit, te Bergen op Zoom. Basic-Fit Bergen op Zoom Gouvernementsplein. Adresgegevens: Basic-Fit Bergen op Zoom.


Participatie in Basic Fit, verkocht aan Health City in 2009. Sport- en Recreatiecentrum Rhenen - verkocht per 1-9-2015. Bent u geïnteresseerd om met belastingvoordeel te fitnessen bij Basic-Fit?


Bedrijfsfitness Nederland (BFNL) heeft als partner van Basic-Fit reeds vele. Basic-Fit Bergen op Zoom GouvernementsplBergen op Zoom; Basic-Fit Breda .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts