donderdag 14 juli 2016

Gymnova turntoestellen

Eurogym is de exclusieve verdeler van Gymnova in België (Vlaanderen) en. Gymnova was de Official Supplier van alle turntoestellen (AG AGH, RG en TR) . Dank u contact met ons op voor de tijd.

GYMNOVA is leverancier van de toestellen tijdens het Europees Kampioenschap in 20(Frankrijk), de Panamerikaanse Spelen (Canada), het . Drie bedrijven: Spieth, Eurotramp en Gymnova hebben een consortium gevormd (bekend als SEG) om aan de beste eisen te voldoen voor de turntoestellen . Ook in 20zullen de GYMNOVA-toestellen te zien zijn op de Olympische Spelen! Olympische zomerspelen in Rio (Brazilië) in 2016.

Vind de fabrikant Gymnova Turntoestellen van hoge kwaliteit Gymnova Turntoestellen, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Jeka is leverancier van turntoestellen en turnmateriaal. In onze webshop kunt a direct turntoestellen van Gymnova of turnmateriaal kopen.

Avonds zijn we gaan trainen in de wedstrijdhal op Gymnova turntoestellen, dit was wel even wennen b. Ook in 20zullen de GYMNOVA-toestellen te zien zijn op de. Gym Nova, dat vloeren voor artistiek turnen en rytmi-. Verankeringspunten voor turntoestellen. Zie bijgevoegd document: CC77A van Gymnova.


Klik hier en download de Gymnova catalogus. Naast verkoop van turntoestellen en installatie van turnhallen heeft Eurogym ook . Zie bijgevoegd document : CC34H van Gymnova.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts