maandag 18 juli 2016

Sportarts rotterdam

De sportarts is een arts die zich gespecialiseerd heeft in de medische problematiek rond sport. De sportarts heeft zich na zijn algemene artsenopleiding gespecialiseerd in de medische problematiek rond sport. SMA Rotterdam, Sportmedisch Adviescentrum Rotterdam - Rotterdam.

BeroepSportarts; Zorginstelling SMA Rotterdam, Sportmedisch . Stichting Sportgeneeskunde Rotterdam is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 648023en gevestigd te . Sportarts Suzan de Jonge in de prijzen voor beste proefschrift! Suzan promoveerde op september 20aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Sportgeneeskunde Rotterdam; Sportmedisch Centrum Nieuw Rotterdams Peil. SMA) waarin men de beschikking heeft over een sportarts die consulten en . Bij de sportartsen van het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam kan je een sportmedische onderzoek, een sportkeuring, laten doen. Dit speciale sportspreekuur wordt verzorgd door sportarts en gecertificeerd. SMA Rotterdam is aangesloten bij de Federatie van Sportmedische Instellingen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts