maandag 11 juli 2016

Stiltereis

Stiltereis Stilte is een bijzonder fenomeen. Krachtig zonder beklemmend te worden. Stilte is een van de meest directe manieren .

In ons dagelijks leven is het nooit stil. We worden continu overspoeld door geluiden, zijn voortdurend bezig met de buitenwereld en denken dat we . Vijf dagen niet praten, niet lezen, geen oogcontact zoeken. Twee weken geleden vertrok ik op stiltereis naar Pilion in Griekenland.

Een stiltereis: hoe ervaar je een vakantie die je in absolute stilte doorbrengt. Zweverig, onaangenaam of juist een weldaad. Detox en stiltereis met Tijn en Kris. We praten zoveel en zo vaak, dat we onze innerlijke stem vaak niet meer horen. Een mooier decor voor een stiltereis bestaat bijna niet.


Tijdens deze reis maak je opnieuw verbinding met jezelf vanuit de stilte van de woestijn. Een goede reisverzekering is belangrijk. Voor onze buitenlandse reizen stellen wij deze daarom verplicht. Als je nog geen reisverzekering hebt kun je deze ook .

Van natuur, stilte en rust genieten in de Pyreneeën. Rustige privé stiltereizen en kampeertochten. Voel je diep van binnen de behoefte om stil te zijn? Wil je graag in contact komen met wat er echt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts