dinsdag 5 juli 2016

Piepschuim coaten

Piepschuim coating op basis van polyurea. Een naadloze, waterdichte, stootvaste bescherming voor EPS letters, reclame en andere 3d-modellen. Ik wil styropor (EPS, piepschuim) voorzien van een coating.

Dit moet een harde coating zijn, maar wel dun en licht. Voor een piepschuim coating gaat u naar Kunststof Coatings Nederland. Wij kunnen met kunststof coatings en piepschuim de meest unieke vormen creƫren!


Coaten De la Roy Isolatie Design heeft een eigen spuitcabine waar we voor u de gemaakte EPS producten kunnen voorzien van een polyurethaan coating.

In dit document vertellen we u hoe u een sterke coating of bekleding aanbrengt op voorwerpen van EPS en XPS (piepschuim) om dit te versterken. Een EPS polyurea hotspray coating wordt gebruikt als bekleding voor het isolatiemateriaal EPS. EPS kenmerkt zich door het gemakkelijk gebruik, . Het polyurea coaten van een piepschuim object The Winner.


Eenvoudig te snijden, te combineren, of beeldhouwen gewone. Buiten het coaten van zachte schuimen (polyurethaan), is Leolac B. EPS of piepschuim in basis (zonder coating) kan in sommige toepassingen te fragiel zijn. Denk aan de toepassing van EPS in bloembakken, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts