vrijdag 22 juli 2016

Calorieverbruik wielrennen

Bereken snel het aantal calorieen die je verbruikt bij het wielrennen. Online calculator die berekent hoeveel calorieen je verbrandt met huishouden, sporten, spelen, wandelen etc. Sporten betekent ook calorieën verbranden.

Hoe groter de inspanning hoe groter de calorieverbranding zal zijn. Het is ook zo dat een zwaarder persoon meer . Hoeveel calorieën verbrand ik met wielrennen? Wij testten hoeveel calorieën je verbruikt en vroegen een cardioloog voor info over calorieverbruik.

Zelfs als je slaapt of tv kijkt, ben je calorieën aan het verbranden. Je lichaam heeft namelijk continu energie nodig om te functioneren. Margriet zet effectieve sporten op rij waarmee je veel calorieën verbrandt. De Tour de France is weer op gang geschoten, de renners zijn opnieuw aan een loodzware onderneming begonnen. De combinatie van de intensiviteit van het wielrennen, de tijd die een.


Eenvoudig langere tijd vol te houden; Hoge calorie verbranding in . In wielrennen is uithoudingsvermogen belangrijk. Je calorieverbruik kan je berekenen via diverse sites. Hoeveel calorieen verbrand je per uur met wielrennen.

Reken online het calorieverbruik uit afhankelijk van je gewicht en tijdsduur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts