vrijdag 22 juli 2016

Judo hoogvliet

Judo is een prachtsport voor jong en ou voor jongens en meisjes. Voor kinderen is judo een gericht stoeispel, met een bijzondere discipline, ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke groei. Budokan Rotterdam trainingcamp 201 Hoogvliet Rotterdam.

Nederland heeft judo topsport steunpunten (JTS) waarvan senioren steunpunten. Budokan Rotterdam huisvest van de senioren steunpunten te weten . Voor informatie over de judostage in Hoogvliet (Rotterdam) en het registratieformulier klik op onderstaande link: For information about the Budokan Training . Budo Vereniging Hoogvliet heeft nieuwe foto's toegevoegd aan het album Judo vanentoernooi van februari 20— bij De korte sport- en . De korte sport- en gezondheidsinstituut, Hoogvliet (stadsdeel). Gisteren met veel plezier gekeken naar kleinzoon op judo,heel professioneel door personeel. Dan is het vanentoernooi in Hoogvliet leuk om aan mee te doen.


Duizenden judoka beoefenen in de recreatieve sfeer met veel enthousiasme de judosport. Daarnaast is Judo ook een Olympische wedstrijdsport. Als de judoka minimaal keer in Sliedrecht is geweest, kan een iets hoger niveau geprobeerd worden in Hoogvliet (bij Rotterdam).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts