dinsdag 26 juli 2016

Bodytec studio

In minuten een sterker, slanker en fitter lichaam met de Bodytec workout van Bodytec Studio in Naaldwijk, Wateringen, De Lier - Westland. Bodytec Westland is de Studio voor Bodytec training. Is gevestigd in De Lier in Westland vlakbij Naaldwijk en Den Haag.

Proefles is gratis bij afname lessen. Wegens het grote succes van de Bodytec Training bij ons bedrijf JPT Personal Training Coaching B. In minuten een gezonder, sterker en fitter lichaam, dat wil jij toch. In minuten een gezonder, sterker en fitter lichaam, dat wil jij toch ook?

De training van topsporters nu ook voor jou bereikbaar in de Bodytec Studio! Train je spieren met elektroden: EMS-training bij Balance Bodytec Studio in het centrum. Benieuwd wat BodyTec voor u kan betekenen?


Deskundige begeleiding, resultaat gegarandeerd. Tijdens een intakegesprek bespreken we uw .

Studio Prikkels is de eerste studio in Nederland die de revolutionaire EMS fitheidstraining aanbiedt. EMS (Electro Myo(Spier) Stimulatie) is een . See what your friends are saying about Bodytec Studio. By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they've . Het aantal studio's dat miha bodytec aan gaat bieden groeit explosief. Hier treft u een overzicht van alle miha bodytec studio adressen in de Benelux.


Fit4anyone Studio is een van de eerste officiële EMS Fitness studio's van de Benelux die gebruikt maakt van het revolutionair “Miha Bodytec” trainingssysteem . Bodytec is één van de nieuwste manieren van sporten die zich in Kaapstad aandiende. JPT Body Mind is een studio waar plezier, bewustwording en ontspanning centraal staan. Naast de huidige diensten bij JPT, biedt JPT Body Mind een . Miha Bodytec Met Miha Bodytec voltooi je een drie uur durende krachtraining.


Zaterdag februari 20officiële opening Miha Bodytec Studio Haaksbergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts