vrijdag 14 juli 2017

Fartlek training oefeningen

Bij fartlek training, kan je op een ongestructureerde manier hardlopen. Daarna kan je wat dynamische rekoefeningen doen, zodat je goed los bent. Fartlek is een training waarbij je speels met je loopsnelheid omgaat.

Je verhoogt of verlaagt je tempo wanneer je maar zin hebt. De fartlek training kan het beste in de bossen en duinen worden uitgevoerd. Snelheidsoefeningen - Fartlek of vaartspel.


Loopschema; Oefeningen; Fietsen; Aanbieding.

Tanja vertelt over haar Fartlek training. Het is voor mij een speelse manier van interval training: fartlek. Fartlek is een Zweeds woord voor snelheidsoefeningen of vaartspel. Net als een intervaltraining is de fartlek super om te werken aan je . Fartlek is een oefening in atletische training.


Het bestaat uit afwisselende sprint anaerobe en rustige aerobe fasen. Ontwikkeld voor de training van hardlopen . Voorbeeld : Doe na een rustige trainingsloop rekoefeningen. Bij de ware fartlek wordt bijna op speelse wijze steeds van snelheid gewisseld.

Fartlek betekent in het Zweeds snel spel of snelheidsoefening. Vandaag mijn eerste Fartlek training van dit jaar afgewerkt,en dat was erg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts