vrijdag 28 juli 2017

Nieuwsbegrip thuis oefenen

Daarom is er Nieuwsbegrip, met interactieve leeslessen en contextopgaven aan de. Leerlingen maken oefeningen op papier en online. Nieuwsbegrip Thuis: dat is maandelijks een leuke placemat met weetjes,.

Leerlingen maken oefeningen en toetsen op papier én op de computer of tablet. Gelukkig kon hij thuis ook met Nieuwsbegrip aan de slag. Via verschillende oefeningen moest hij vragen beantwoorden.


Thuis kan nog geoefend worden met het lezen van de kalender En de tafels!

In de klas oefenen wij al met Nieuwsbegrip, maar thuis kunnen de kinderen ook . Nieuwsbegrip gaat wekelijks materiaal beschikbaar stellen aan Squla voor. Leren met het nieuws van de dag, méér plezier in de klas en thuis. De tafels en blijven we oefenen en die van en worden aangeleerd.


Thuis kan uw kind ook nieuwsbegrip oefenen met begrijpend lezen en . Na de toets van Nieuwsbegrip is duidelijk geworden aan welke strategieen we de komende weken . Veel kinderen vinden het fijn om thuis nog eens te oefenen. Hiervoor gebruiken wij de methode Nieuwsbegrip. Kinderen krijgen wel thuis de mogelijkheid om te oefenen en dit werk wordt.

Nieuwsbegrip XL woordenschat thuis maken . Nu is het zo dat de kinderen thuis ook kunnen inloggen! Let op: de kinderen mogen alleen oefenen uit het archief! Op school maken we voor het vak begrijpend lezen gebruik van de methode nieuwsbegrip.


De leerlingen krijgen de teksten op . Iedere week een nieuwe, actuele tekst met vragen en woordenschat. De inloggegevens krijg je van je leerkracht. Nieuwsbegrip vanaf groep of de hele goede lezers van groep 3. Destijds kreeg ik als tip van de juf voor begrijpend lezen oefenen, dat je. Nieuwsbegrip thuis iedere week oefenen op de computer. De inlognaam en wachtwoord komen deze . Soms heb je thuis even niets te doen en zou je wat willen oefenen voor taal.


Het doel van de lessen Nieuwsbegrip is het strategisch leren lezen van teksten. Het eerste citomoment van groep vindt plaats in januari. We maken daarvoor gebruik van de methode Nieuwsbegrip. Sinds dit schooljaar kunnen de kinderen ook thuis oefenen met het thema van de week.


Thuis oefenen we begrijpend lezen via nieuwsbegrip. Wij maken zowel 'andere tekstsoort' als 'woorden'. De login heeft u reeds ontvangen per brief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts