maandag 17 juli 2017

Embedded fitness helmond

Bekijk nu de exergaming mogelijkheden van Embedded Fitness. Embedded Fitness levert interactieve bewegingsconcepten op maat. Morgen opent Jan van den Heuvel, wethouder Sport van de gemeente Helmon de nieuwe vestiging van Embedded Fitness in het voormalig .

Geschikt voor jong en ou school en bedrijf, training en entertainment. Het team bestaat uit enthousiaste mensen met . Embedded Fitness combineert gaming, entertainment en fitness in één concept. Voor Alles is gezondheid wil Embedded Fitness de al eerder.

Fantastische opening van Embedded Fitness in Helmond op februari 2014. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Embedded Fitness in Helmond vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Embedded Fitness installeert wereldwijd complete Fit zones met vernieuwende interactieve toestellen.


Door gamen en fitness te combineren worden mensen . Dit heeft met succes tot de oprichting van Embedded Fitness geleid. E-fit zone als kenniscentrum in Helmon waar het concept verder wordt ontwikkeld en . Mensen zijn tot meer in staat als ze zich prettig en gezond voelen. Dat is de overtuiging van Embedded Fitness in Helmond. Embedded Fitness is een bedrijf dat een nieuw innovatief bewegingsconcept heeft .

Het is mogelijk een gamesportfeestje te geven bij onze e-fit . Helmon Breitnerlaan 1 5702TX - Telefoonnummer, informatie en kaart van Embedded Fitness B. Industrial Designer, interactive system designer - Embedded Fitness - Helmond. Door Indeed Embedded Fitness verhuurt, levert en . Industrial Designer, interactive system designer Vacature - Embedded. Embedded fitness, gevestigd in Helmon is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts