woensdag 12 juli 2017

Meditatie bankje

Vast, opklapbaar, op reis of voor kinderen bij Zenartikelen. Meditatiebankje om tijdens de meditatie een fijne houding aan te nemen, de benen worden minder belast waardoor de bloedsomloop niet wordt belemmerd. Meditatiebankje constant essenhout, de steunpoten van dit model zijn vast gemaakt en is niet demontabel.

Zowel kussens als bankje zijn ook aan de zaal te koop. Eerder dit jaar zag ik, via mijn Chi Kung leraar, een prachtig meditatiebankje, gemaakt . Fijn en stevig meditatiebankje met scharnierende pootjes gemaakt van duurzaam eikenhout. Geschikt voor alle zitmeditaties en mindfulness.

Je kunt heel makkelijk zelf een meditatiebankje maken. Het eerste bankje is een laag bankje waarop je met gekruiste . Meditatiebankje - krukje vaste poten Birchwood naturel Meditatiebankjes en meditatiekrukjes zijn vooral geschikt voor mensen die in een geknielde positie . Een Meditatiebankje is een hulpmiddel voor bij het mediteren. Zoals de naam al zegt is het een klein bankje waar je op kunt zitten terwijl je aan . Meditatie - Yogi Yogini Tools - Meditatiebankjes hout vindt u bij Mani Bhadra BV - Phoenix Import.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts