vrijdag 21 juli 2017

Krulstang fitness

Curlstang met een diameter van mm en een lengte van 1cm, inclusief schroefsluitingen. Er zijn meerdere gripmogelijkheden, voorzien van knurling. Deze set bestaat uit; luxe fitness bank en .

De krulstang van kg is al veel gebruikt en ik ben er super tevreden over. De stang is binnen onder andere de fitness een ideaal hulpmiddel om het hele lichaam mee trainen. Daarnaast heeft de stang als voordeel dat het ideaal is . Met deze fitness stang kunt u bijna elke spier trainen mits de juiste oefening wordt uitgevoerd.

Spiergroepen zoals je biceps en triceps kunnen nu maximaal . Home ; Sportartikelen ; Sporten en fitness ; Gewichtheffen ; Accessoires voor gewichtheffen ; Halterstangen ; Curlstang Met Gewichten Maximaal Kg . Deze EZ Curl Stang is gemaakt van hoogglans verchroomd rondstaal en is van professionele kwaliteit. De stang weegt kg en is maximaal belastbaar tot 180 . De Tunturi curlstang geeft de mogelijkheid te trainen met een extra buiging in de stang. Hierdoor zal de variatie in uw trainingen nog groter worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts