dinsdag 4 juli 2017

Sportcentrum de lunet

U kunt heerlijk zwemmen in ons warme (graden), overzichtelijke en gezellige 25-meterbad met bubbeltrap, . Sportcentrum de Lunet, het sportcentrum in Naarden voor. Sportcentrum De Lunet in Naarden bevat o.

Bij zwembad De Lunet in Naarden heb je veel mogelijkheden. Zwemmen, babyzwemmen, aquajoggen, fitness, vergaderen en zaalvoetbal behoren . Bekijk alle info over deze sporthal: adres, website, openingstijden en huren, tarieven en sportmogelijkheden. Als je Sportcentrum de Lunet in Naarden binnenkomt, dan voel je je meteen prettig.


De ambiance, de sfeer geeft je direct een goed gevoel.

Amersfoortsestraatweg 1 14HD Naarden. Vivium Services werkt samen met vijf zwembaden: Sportcentrum de Biezem, zwembad de Lieberg, Sportcomplex de Lunet, Sportcentrum de Zandzee en . Na tijdelijk in de bovenzaal van Sportcentrum De Lunet in Naarden te hebben lesgegeven, verhuisde Saskia haar lessen in januari 20naar het Andreashuis . De Lunet in het kader van het project Naarden samen fit! Sportcentrum 'De Lunet' heeft drie volleybalvelden.


Twee daarvan kunnen gescheiden worden van de derde middels een gesloten scheidingswand. Je bent altijd van harte welkom bij onze studio 'NIA - Art of Moves'! Anne-Johan, die hoopt om in de toekomst weer eens een keertje terug te komen.


Foto's met dank aan Anne-Johan en Sportcentrum de Lunet . De prijsuitreiking vindt plaats in Sportcentrum de Lunet, Amersfoortsestraatweg te Naarden (iets ten zuiden van de Abri).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts