donderdag 27 juli 2017

Ruiter fitness oefeningen

Natuurlijk is de stal uitmesten en je paard uitgebreid poetsen ook een vorm van opwarmen, maar er zijn ook nog wat fitness-oefeningen, die je . Zorg je als ruiter voor een goede training? En bouw je het paardrijden stap voor stap op?

Dan kun je veilig op pad met je paard. Ruiterfitness volgens de Eco-Coach trainingsmethode is een integrale aanpak van mentale en fysieke training die is gebaseerd op de kernwaarden: slimmer, . Wij zijn er van overtuigd dat Ruiterfit het paard en de ruiter gelijkwaardige atleten. Samen aan de slag met Ruiterfit oefeningen gebaseerd op de fitheid van de .

Maar ook de ruiter moet fit zijn, om zijn paard goed te kunnen berijden. De redactie van ROS verzamelde een aantal oefeningen. De vier huiswerkoefeningen van de maand november 2014. Vooral voor ruiters zijn deze punten heel belangrijk.


Ook – of sterker nog; vooral – door de ruiters zelf! We gaan op een paard zitten, en we verwachten dat dit dier allerlei atletische oefeningen voor ons uitvoert. Op deze pagina worden een aantal oefeningen uitgelegd bij de volgende fitnessartikelen: › Springtouw oefeningen.


Voor beginners tot gevorderden, de oefeningen worden aangepast aan de ruiter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts