dinsdag 8 augustus 2017

Geisha balletjes

U heeft er vast wel over gehoord; Ben Wa balletjes. Geisha balletjes, kegelballen of Pleasure balls . Geishaballen, ook wel ben-wa ballen of lustkogels genoem zijn doorgaans holle balletjes met een gewichtje erin dat in de bal kan rollen.

Met Geisha ballen, proberen we de ervaring van onze klanten te verbeteren. Het gebruik van Geisha ballen is eenvoudig en duidelijk. Altijd al eens willen voelen hoe het is om twee kleine balletjes in je vagina te hebben tijdens je dagelijkse bezigheden?


Nu is je kans om het eens te proberen.

Sinds het boek en de film 'Vijftig tinten grijs' zijn de love balls erg populair. Andere benamingen voor deze populaire balletjes zijn ook: geisha ballen, . Geisha ballen geven bij beweging voor een opwindend gevoel! Ook train je je bekkenbodemspieren, waardoor je orgasmes intenser beleeft!


Love balls koop je veilig online bij Pabo. Geisha Balls zijn uw geheime pleziertjes, een uiterst sensuele en prikkelende ervaring om te dragen. Geisha balls zijn al eeuwen oud en waren oorspronkelijk .

Iedereen die wel eens een seksshop heeft bezocht heeft ze weleens gezien: Ben Wa balletjes. En anders heb je er wel over gelezen . Train je bekkenbodemspieren en je vagina met deze Geisha Balls. In dit pakket van Funtoys vind je vier plastic vaginaballetjes en een siliconen omhulsel, . Geisha balls, ook wel love balls of vaginaballetjes genoem helpen je bij het doen van de kegeloefeningen. Leuke rood gekleurde geisha balletjes in hartvorm voor vaginaal of anaal plezier. Stimuleerde speeltjes in alle maten en kleuren.


U brengt de balletjes één voor één in. Een beetje glijmiddel op het voorste balletje kan dat makkelijker maken. Maar doe er niet teveel op, want dat kan het . Deze Geisha Balls van het merk Plaisirs Secrets zijn eigenlijk prima basic love balls, seksballetjes, geishaballetjes. Ben wa ballen zijn een seksspeeltje voor de vrouw.


Het bestaat uit twee (metalen) ballen die aan een koordje vastzitten. Synoniemen: chinese balletjes, geisha . Easytoys Geisha Collection Paarse Vaginale Balletjes Met Koord (ex). Home\; Mooi en Gezond\; Intimiteit\; Geisha-balletjes.


Druk enter om het menu in of uit te klappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts