maandag 28 augustus 2017

Schuimroller

Belangrijk bij het opbrengen van de verf met een schuimroller is dat er niet teveel kracht op de roller gezet wordt. Als je dit doet, druk je de lucht die in de roller . De schuimroller is goed te gebruiken om te schilderen met alkydverf.

Voor de laatste verflaag raden wij aan om hiervoor niet de schuimroller te gebruiken, maar . Meesterhand Schuimroller voordelig bestellen bij Budgetverf. Mohairroller (1); Schuimroller (11); Structuurroller (3); Vachtroller (40).

Een schuimroller heeft een ronde kant. De rondekant zorgt ervoor dat u aan die zijde geen . Schuimrollers kennen we allemaal: deze zijn specifiek geschikt voor het rollen van oplosmiddelhoudende verven. Schuimroller voor het aanbrengen van Double Coat DD lak.


Dubbel afgerond voor het voorkomen van strepen; Breedte 10cm; Fijne kwaliteit; Per stuk in plastic . Schuimroller van de bekende merken koop je online bij Decoprof. Met een schuimroller creĆ«er je eenvoudig een strakke, gladde muur. Tip: haal je verfroller voor gebruik langs afplaktape om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts