donderdag 24 augustus 2017

Oefeningen voor bekkenbodem

Bij een verzakking zijn de bekkenbodemspieren uitgerekt of beschadigd. Hieronder vindt u oefeningen die u zelf kunt doen om uw bekkenbodem te leren . Sterke bekkenbodemspieren zijn essentieel voor fijne seks.

Hoe zorg je voor krachtige bekkenbodem? Hier vindt u deskundige adviezen en kegel . Goed functionerende bekkenbodem belangrijk voor fijne seks en omgekeerd geldt ook; seks is belangijk voor goed werken van de bekkenbodem. Sterke bekkenbodemspieren voorkomen urineverlies, verbeteren je houding en maken seks zelfs spectaculairder.

Door middel van deze folder wordt u geïnformeerd over bekkenbodem-. U kunt dan oefeningen doen om de bekkenbodemspieren en de sluitspier van de blaas te trainen. Wanneer u deze oefeningen gedurende een . Voer de oefeningen op de juiste manier uit voor het beste resultaat!


Lees de tips van bekkenfysiotherapeut Corine Hoijtink. Span gedurende seconde de bekkenbodemspieren een beetje aan door een knijpende of . We hebben het er dagelijks over met onze patiënten. Maar ook deze week valt mij weer op dat we daar allemaal iets . Een onderdeel van de Corewellness oefeningen is de Pelvicore-techniek die uw kernspieren (het middenrif, de rugspieren, buikspieren en bekkenbodem) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts