vrijdag 18 augustus 2017

Pilates warmond

Pilates-oefeningen zijn gericht op het verbeteren van kracht, souplesse, houding en core-stability. Met name de spieren van de romp zijn . In 20deed ik een opleiding tot Pilates-instructrice en in februari 20zijn we met de eerste les gestart.

De groepjes zijn klein omdat de zaal niet heel groot is. Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag. Als u belangstelling heeft voor een van de lessen of als u zich wilt aanmelden dan kan dat via dit formulier.


Start met de Gratis Proefweek en ervaar de leukste groepslessen van Warmond zoals Spinning, Pump en Pilates.

Kies de les die past bij uw doelstelling. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Fysio- en Manuele Therapie Warmond in Warmond vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Yoga was mijn medicijn en begon jaar geleden met het volgen van lessen.


Teylingen (Sassenheim, Voorhout en Warmond). Yogastudio byHillz in Voorhout organiseert een Pilates workshop. Als vervanger van Conny neemt hij ook de lessen Pilates en FysioFit over . Wij zoeken een nieuwe maat die naast fysiotherapie ook goed lessen kan geven. Als je nog niet bekend bent met Pilates maar wel makkelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts