maandag 21 augustus 2017

Oefeningen cooling down

Een cooling-down wordt vaak vergeten, terwijl deze wel heel belangrijk is. Met deze cooling-down oefeningen kun jij je training voortaan . Doe statische rekoefeningen daarom na het sporten (in een cooling-down) om je lenigheid te trainen.

Maar doe dit niet te intensief of te lang. Voor u ligt een boekje met oefeningen, voor een actieve start van de dag of als. Het belang van een goede cooling-down.


Oefeningen voor een goede cooling-down.

De rekoefeningen doet u na de circulatie warming-up. De cooling-down is het omgekeerde van de warming-up: na afloop van de inspanning moet het . Jammer, want voor je lichaam is de cooling-down van groot belang. Voorbeelden van rekoefeningen die gedaan kunnen. Stel uw oefenprogramma samen uit oefeningen voor de warming up en cooling down, oefeningen die met name de rompspieren sterker maken en oefeningen . Na een minuut of twee, drie ga je aan de gang met Losmakende oefeningen om de doorbloeding en de soepelheid van de spieren te verbeteren.


Met de cooling down doe je het tegenovergestelde, waar je het lichaam. Een warming-up is te vergelijken met het opstarten van het lichaam. Het is bijvoorbeeld niet verstandig na een dag op kantoor te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts