donderdag 11 januari 2018

Velserbroek villa westend

Villa Westend met het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad is een unieke horecalocatie gelegen aan de Westbroekplas in het . Van tot en met oktober staat Villa Westend in Velserbroek volledig in het teken van Lapland. Bezoekers kunnen kennismaken met de . Tickets voor Villa Nineties kosten euro per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Steffenie's Closet in IJmuiden, Bruna in Velserbroek en . Bij restaurant VILLA WESTEND in Velserbroek eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, foto's, .

Villa Westend ligt midden in het recreatiegebied Spaarnwoude aan de Westbroekplas.

In Velserbroek ligt de feestlocatie Villa Westen perfect geschikt voor uw personeelsfeest. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsfeest! Menukaart, Villa Westen Velserbroek.


Internationaal restaurant, Algemeen restaurant. Vind meer informatie over Villa Westend op dinnersite. Restaurant Villa Westend in Velserbroek. Menukaarten, foto's, beoordelingen, openingstijden en meer.


Villa Westend is een trendy restaurant in Velserbroek, . Nieuwjaarsduik in de Westbroekplas bij Villa Westend in Velserbroek een record aantal deelnemers van . Gelegen aan de Westbroekplas, aan de rand van Haarlem en Spaarnwoude, bevindt zich onze sfeervolle horeca locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts