maandag 15 januari 2018

Workshop vitaliteit

Tijdens de workshop Vitaliteit krijgen de deelnemers praktische tips om hun energie, motivatie en veerkracht te vergroten. In deze workshop leer je technieken om lichaam en geest te ontspannen. Vitaliteit, Stresspreventie en Energie Management zijn onze speerpunten.

Vitaliteit, het vrijmaken van onbenutte vermogens. Mensen weten vaak niet over welke mogelijkheden ze beschikken. Een workshop vitaliteit kan hierbij helpen.


Vitaliteit gaat over van 's morgens vroeg tot 's avonds laat genoeg energie hebben voor een normaal leven.

Vitaal eten, bewegen ontspannen BASIS. Een inspirerende en actieve cursus over voeding, beweging en stressreductie. Vitaliteit is een veelbesproken onderwerp waar op een bijna onafzienbare hoeveelheid manieren invulling aan valt te geven. Enerjoy biedt de volgende activiteiten aan: Alle activiteiten. Steeds meer werkgevers en werknemers houden zich bezig met vragen als: hoe zinvol is het wat we nu doen (purpose)?


Inhoud: vitaliteit levensenergie. In deze workshop ga je voelen hoe het met je is. Je kunt alleen maar goed voor anderen zorgen, als je goed voor jezelf zorgt', is een gevleugelde uitspraak binnen het gedachtegoed van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts