dinsdag 9 januari 2018

Salsa dansen heerlen

Dansschool CorioDance sinds Mei 201 CorioDance is opgericht op Juli 20door onze passie op Zouk, Zumba, Salsa, enz. SalsaPleasure is de dansschool in Limburg waar je in een gezellige, ontspannen sfeer, pittig en doeltreffend les krijgt. SalsaPleasure staat dan ook vanaf dag .

Aan het gezellige pleintje op de Morenhoek in Heerlen gaan al jaar lang de. De dansschool wordt gerund door Richard Kebeck en zijn vrouw Monique. Salsalessen op dinsdagavond in Cultuurhuis Heerlen Van 19:tot 22:45.


De dinsdagavond is de vaste avond voor Salsales in Cultuurhuis Heerlen.

Salsa Pleasure, Heerlen, Vijlen, Nuth. Lazar en Naomi Dongelmans al duizenden mensen geholpen om zich door salsa dansen beter in hun vel te laten voelen. Musica Mundial gevestigd in Heerlen, nabij Kerkrade, is een uitstekende.

Solo Latino (salsa solo) dansles Swing-inn. Solo Latino, de naam zegt het al: je danst hierbij Latino zonder partner. Ik (v, 3 m) zoek een danspartner tussen - jaar voor salsa, bachata en andere dansstijlen!


De kortste weg naar de leukste dansles in Limburg? Dansschool Swing-Inn, Heerlen, swing-inn. Salsaclub El Paco, Reuver, salsaclubelpaco.


SalsaSuerte uit Heerlen met Bettina en Pascal Les van SalsaSuerte met Bettina en Pascal. B2BU is een jonge dansschool in Heerlen welke is ontstaan om dansen en sporten toegankelijk te. Dansstijlen: Merengue, P-doble, Salsa, Samba, Tango,.


Professionele dans- en sportschool met een ongedwongen, gezellige sfeer voor jong en oud. Ook voor Zuid Limburg Valkenburg, Kerkrade, Sittar Geleen, Heerlen, Brunssum. Maastricht, sushi of sieraden leren maken en salsa leren dansen.


De datum September reserveren voor SALSA FLASHMOB HEERLEN! Lekker dansen in de buitenlucht om al lekker in de stemming te komen voor de . Personeelsdag in Heerlen Djembe Workshop in Heerlen Workshop Visagie in Heerlen Maak je eigen cupcakes! Workshop salsa dansen in Heerlen Workshop .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts