dinsdag 30 januari 2018

Almere zwembad

Optisport Almere is de samenwerking aangegaan met het Jeugd Sportfonds Almere, samen creëren wij kansen voor kinderen van tot jaar die om financiële . Turn on Location History to track places you visit. Schakel 'Web- en app-activiteit' in om plaatsen bij te houden die u bezoekt.

Zwembad Het Mineraal in Almere werkt met gevitaliseerd zacht zwemwater (33˚C) en biedt allerlei zwemactiviteiten en zwemlessen aan voor jong en oud. Bekijk hier actuele openingstijden en actuele tijden voor zwemlessen en . Verder maakt het zwembad bij het Fanny Blankers-Koen Sportpark in Almere net als bij onze andere locatie gebruik van een speciale waterbehandeling op . Het Fanny Blankers-Koen Sportpark beschikt over een modern zwembad dat is voorzien van alle faciliteiten die u zich kunt wensen.

Vrij zwemmen in een bad met wildwater-kreek, waterspuiters en een waterkanon! Zwemschool Aquayara - zwemles en andere activiteiten voor kinderen en volwassenen in zwembaden in Almere en Lelystad. Deze vestiging is gelegen aan de Operetteweg 1in Almere Muziekwijk.


Het water wordt gezuiverd door middel van chloor. Almere heeft drie zwembaden: zwembad Almere Sta zwembad Almere Poort en zwembad De Vrijbuiter in Almere Buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts