dinsdag 23 januari 2018

Chloordrijver

Om te zorgen dat uw water schoon en fris blijft is het noodzakelijk om chloor toe te voegen. Chloordrijver voor in het zwembad is verkrijgbaar in verschillende maten. Bestel deze zwembad chloor drijver nu voor 16:en hij is morgen in huis!

Om uw zwembad schoon en groenvrij te houden is het gebruik van chloor een goede optie. Deze chloordrijver is ideaal om chloor gedoseerd en met regelmaat . De Intex chloordrijver is ideaal om chloor gedoseerd en met regelmaat aan het water toe te voegen. De Intex chloordrijver op voorraad bij Zwembadgigant.

Om wildgroei van bacteriĆ«n, schimmels en andere micro-organismen in zwembadwater te voorkomen, adviseren wij u om chloor aan het water . Chloordrijver klein, voorzien van ingebouwde thermometer, geschikt voor chloortabletten van gram en gram. Instelbaar om de tabletten langzaam en. Chloordrijver geschikt voor grote, 2grams, chloortabletten voor tuinzwembad.


Een zwembad chloordrijver chloordispenser of zwembad chloor vlotter wordt gebruikt voor de toevoeging van chloortabletten als behandeling van uw . Zwemmen_Zwembad_Drijven; Chloordrijver Intex. Zwemmen_Zwembad_Drijven Zwemmen_Zwembad_Drijven - Chloordrijver Intex INTEX - Compario .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts