maandag 29 januari 2018

Sauna sittard fitland

Wellnessresort Sittard - Genieten van een dagje sauna, wellness en beauty in het mooiste wellnessresort van Limburg. Bied mee op een saunadag met rasulbehandeling bij Wellnessresort Sittard van Fitland. Geniet van de gloednieuwe en moderne faciliteiten.

Zo vind je hier onder andere een panoramasauna, infraroodsauna,. Fitland Sittard ligt vlakbij Maastricht en op de bovenste verdieping van . Wellness Sittard met overnachting Hampshire Hotel Fitland. Genieten van een dagje wellness bij één van de mooiste Fitland Wellnessresorts in Nederland?


Het is, als gast, niet toegestaan zelf geuren op de saunakachels te gooien. Aan de rand van Sittar middenin de Sportzone Limburg, bevindt zich Fitland XL Sittard. Een compleet complex op het gebied van Wellness, Gastvrijhei Sport . We waren twee keer kort na elkaar in wellness Fitland in Sittard. Mooie, uitgebreide sauna met alle faciliteiten. Proper, rustige sfeer en prima verzorgde maaltijd . Onder de rook van Maastricht vind u Fitland Wellness Sittard waar u met uw Sauna Wellness cadeaukaart van harte welkom bent.


In groot nieuw gebouw, waar ook een sportschool, restaurant en hotel gevestigd is, opende eind 20Wellness Sittard. Deze Fitland locatie is een stijlvolle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts