maandag 29 januari 2018

Zwemles harderwijk

Zwemles harderwijk

Goede vrijdag april: geen zwemles. Uitgezonderd de maanden cursus van 9. Tweede Paasdag april: geen zwemles. Eén keer per week krijgt uw zoon of dochter een zwemles van 15.


Deze les wordt één keer onderbroken . Het is ook mogelijk om privé zwemlessen te volgen. De lessen worden net als de gewone zwemlessen gegeven door professionele en enthousiaste . Een bezoek aan het sportcomplex De Sypel, midden in de stad Harderwijk, is een hele belevenis. Het complex bestaat uit twee sporthallen, een binnenbad een . Zoekt u zwemlessen voor uw kind in Harderwijk? Zwemlessen volgen in Ermelo, bij Zwemschool Uniek, is een prima alternatief. Deze zwemlessen worden niet alleen bezocht door kinderen uit Ermelo, ook kinderen uit Harderwijk, Uddel, Elspeet en Putten halen hier hun zwemdiploma.


Tussendoor kunt u de oefeningen uit de zwemles herhalen, waardoor uw. Elke zwemles minuten duurt en in groepen van ±tot kinderen plaatsvindt. Zwemschool Aquanoa HET ADRES VOOR ZWEMLES . Zwemles in Harderwijk – meer informatie. Onze professionele en enthousiaste zweminstructeurs begeleiden uw kind snel en deskundig om het A-, B- en . Sportaccommodatie met binnen- en buitenzwemba sporthal en horeca.


Zwemles harderwijk

Voor zwemlessen, (sport-)activiteiten en evenementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts