dinsdag 4 oktober 2016

Meander zwembad

Aan de rand van Oostvoorne, aan de Vlinderslag, ligt de multifunctionele accommodatie De Meander. Een ruime ontmoetingsruimte biedt uitzicht op zowel de . Onderstaande zwemactiviteiten worden in het zwembad De Meander gegeven.

De Meander heeft een sporthal die in drie gelijke delen kan worden verdeeld en waarvan het middendeel in plaats van de gebruikelijke meter een vrije . Multifunctioneel centrum de Meander in Oostvoorne, Vlinderslag 3233GX - Telefoonnummer, informatie en kaart van Multifunctioneel centrum de Meander . Welkom op de website van Bosbad de Meander. De ouders zijn gewoonlijk aanwezig tijdens de zwemlessen en kunnen rondom het zwembad zitten of een kopje koffie drinken in de aangrenzende serre. Zwemles in Oostvoorne - Zwembad de Meander. Sinds november 20is er ook zwemles in het nieuwe zwembad. Zwemschool Goederon zwemles, Oostvoorne, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Vlaardingen, Brielle, Rockanje.


Al meer dan jaar ervaring in het geven van . Deze activiteit wordt u aangeboden via het VVV. De beschrijving van deze activiteit is door VVV aangeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts