donderdag 6 oktober 2016

Antislipmat auto

Antislipmat Kofferbak Auto x 1cm (Interieur). Antislipmatje voor het dashboard rust je auto uit met een antislipmat op het . Geschikt voor kofferbak, opbergruimtes en caravan, Slijtvast.

Voorkom dat je spullen heen en weer schuiven over het dashboard van je auto met de Dashboard anti-slipmat. Met de Dashboard anti-slipmat kun je voortaan . Bestel je goedkope Antislipmat Auto voordelig online. Ideaal te gebruiken als anti-slipmat in uw auto , boot of waar dan ook.

Ook te verdelen in kleine oppervlakten, door het materiaal eenvoudig op maat te . Auto-accessoires; Auto-interieur; Auto-onderdelen; Auto-onderhoud; Autobanden. Antislipmat voor dashboard 210x150x3mm. Antislipmat voor op het dashboard - 210x150x3mm.


Antislipmat voor op het dashboard - 210x150x3mm . De Anti-slip Mat is een automat met afmeting 120x90cm voor gebruik in de kofferbak. De mat is geschikt voor gebruik in iedere auto en beschermt de . Anti-Slip Mat voor in de auto (Antislipmatje) Zwart. De antislipmat is een perfecte aanvulling in uw auto.

Voorkomt dat uw eigendommen over het interieur van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts