donderdag 27 oktober 2016

Fitness centre ijburg

Welkom op de site van Fitness center IJburg. Op deze site kunt u informatie vinden over onze sportschool. Wij zullen ons onderscheiden door een persoonlijke .

Met OneFit sport je voor slechts € 5- onbeperkt bij Fitness Center IJburg én 1andere sportscholen en studio's in heel Amsterdam! Voorzien van de nieuwste Technogym apparatuur. Fitness Gym IJburg, nuchtere prijzen en geen vaste contracten.


Er komt een nieuw fitnesscentrum op IJburg, aan de Diemerparklaan (boven de bibliotheek).

Op februari openen de deuren officieel, maar . Bij ons kan je Tai-Chi lessen volgen op IJburg.

Amsterdam Dance Centre IJburg is de kleinere vestiging van ADC in Oud-West maar daarom zeker niet minder. Waar ADC in West is gevestigd in een oude . Gevestigd in het centrum van Amsterdam met een landelijk dekkende service. This is the first centre to offer such extensive care in IJburg and it can handle approx. Het Amadi Panorama Hotel ligt op IJburg Amsterdam Nederland. U kunt parkeren in de parkeergarage naast het hotel en met de tram bent u in tien minuten in het centrum van Amsterdam.


Geeft onder andere Ouder Kind Gym, Kleutergym, Turnen voor volwassenen, Freerunning en Tricking. Eind van dit jaar zullen we de leegstand een beetje opvullen. Dan openen we onze deuren aan de Diemerparklaan 35.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts