dinsdag 11 oktober 2016

Rubber dartmat

Koop of Verkoop dartmat op Marktplaats. Nu actie bulls rubber dartmat met okey cm euro ook in cm 45 . Deze Bull's rubber dartmat is gemaakt van hoogwaardig reukloos rubber.

De 3mm dikke dart mat geeft uitstekende bescherming voor vloeren maar ook voor de . Degelijke rubber dartmat in verschillende breedte maten. Bekijk de verschillende maten bij de afbeeldingen en maak jouw keuze in het scroll menu maten . Rubberen dartmat van Bull's ter bescherming en voor duidelijkheid.

De mat is gemaakt van rubber wat de mat dun, robuust en licht van gewicht maakt. Deze rubberen mat is uitgevoerd met een “Okki” ( afm. x x cm) die bedoelt is als achterlijn (toe-line) zodat . Bull's Rubber Dartmat 3x Zwart. Scherp geprijsde kwaliteitsdartmat die bovendien nagenoeg reukloos is! Kwalitatief uitstekende, nagenoeg reukloze extra brede dartmat met oche om altijd vanaf de juiste afstand te gooien. Extra brede rubber dartmat voor betere bescherming!


Dartmat Carpet Bulls Black 3x MET OCHE.

Bekijk ons assortiment stoffen en rubberen dartmatten. Voor 12:uur bestel morgen in huis. Kwalitatief uitstekende, nagenoeg reukloze dartmat van Bull's met houten. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.


Rubber dartmat van uitstekende kwaliteit met klembare kunststof oche. MatLengte: 2cmBreedte: cmDikte: 3mmOcheBreedte: cm. Bestel nu Bull's Rubber Dartmat Wide 3x cm bij Rono sport voor maar € 395. Afmeting: 300x90cmDeze Bull's rubber dartmat is gemaakt van hoogwaardig reukloos rubber.


Rubber dartmat van uitstekende kwaliteit. De mat is nagenoeg reukloos, met ingebouwde oche voor de juiste afstand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts