donderdag 20 oktober 2016

Sparta speedbike

Dan is een high speed e-bike, ook wel speedbike genoem misschien wel iets voor jou! Met deze snelle fiets kun je snelheden behalen tot wel km per uur. De wijzigingen hebben niet alleen betrekking op het gebruik van de speedbike, maar ook op de fiets zelf.

Om deze reden zijn wij momenteel druk bezig om . Met deze elektrische fiets ben je snel op je werk en ben je tegelijkertijd ook in beweging. Met Shimano Deore versnellingen, hydraulische velgremmen en de krachtige motor, is deze scherp geprijsde speedbike zeer compleet. De Sparta ION familie bevat enkel elektrische fietsen.

Wanneer u uw Sparta ION-model vandaag bestelt, krijgt u 'm de volgende werkdag afgemonteerd thuis! Speed pedelec, speed bike, s-pedelec…. Sparta is de eerste Nederlandse fabrikant die een speed pedelec (ook wel speed bike of s-bike genoemd) op de Nederlandse markt brengt: de . Sparta E-bikes - De marktleider in elektrische fietsen - Bekijk de 20collectie op onze website. Bekijk hier de ANWB test van de elektrische fiets Sparta ION E-Speed 2015.


Wij hebben de fiets getest op verschillende belangrijke punten.

Stromer ST2; Kalkhoff Integrale S11; Sparta E-speed; Riese Müller Bluelabel Charger NuVinci HS; Riese Müller Homage NuVinci HS . De Sparta MNB 20met Bosch middenmotor is een goedkope elektrische fiets uit. Dat is een veiligheidsvoorziening voor de snelle speedbike. Sparta modellen en de Cruiser het geld waard. Elektrische fietsen zijn een ware hausse. Ga het fietspad op en vooral op zondagen wordt je door menig grijze of kale bol ingehaald op een . Bestel nu de Sparta ION E-Speed V20Heren voor € 2. Snel en rijklaar afgeleverd en altijd de scherpste prijs.


Recent onderzoek door Sparta toont de blijvende potentie van de speedbike aan. We willen gezonder leven, meer bewegen en het milieu . Daarom gelden de regels van een snorfiets ook voor speedbikes. De speedbike is in 20geïntroduceerd door Sparta.


De Sparta ION speed pedelec is de meest verkochte high speed bike van Nederland en heeft de Speed e-bike van het jaar 20award gewonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts