vrijdag 26 mei 2017

Wens in beweging

Maar stel dat je ernstig ziek bent en deze momenten niet meer mogelijk lijken te zijn. Dan staat stichting Wens in Beweging voor je klaar. De wens van Jos om naar een concert te gaan.

Begin juli, op de ambulance prijkt een foto van AndrĂ© Rieu, de ambassadeur van 'wens in beweging'. Stichting die wensritten voor ernstig zieken, jong en ou mogelijk maakt. Even op bezoek bij een familieli je pasgeboren kleinkind bewonderen of op zaterdagavond naar het concert van je favoriete band of zanger. Wens in Beweging is een stichting die wensritten vervult voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn en voor mensen die terminaal ziek .

Stichting Wens in Beweging heeft een speciale kinderambulance in gebruik onder de naam Wensje in Beweging. Stichting Wens in Beweging vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer .

Fullfilling wishes for the seriously ill. Stichting Wens in Beweging vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier . Afgelopen vrijdag was de stichting 'Wens in beweging paraat in Neer, om de ernstig zieke Guus Heber en zijn familie te verassen. De tweede editie van dit prachtige evenement.


Waar de eerste editie goed georganiseerd was, maar met leerpunten, is deze editie . Op zondag augustus organiseert de stichting Wens in Bewegingop TrafficPort in Venlo het evenement 1On Wheels. In opdracht van Wens in Beweging is een aanhangwagen voorzien van sjorogen, een gereedschapskist en is de borging van de steunpoten verbeterd. Met Wensje In Beweging willen de vele tientallen vrijwilligers van de stichting kinderen die ernstig ziek zijn, of om een andere reden langdurig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts