donderdag 4 mei 2017

Fitform 570

Het Vario 5zorgmodel is speciaal ontworpen voor iedereen die noodgedwongen aangepast moet zitten. Koop of Verkoop fitform 5vario op Marktplaats. Bestel uw Fitform 5Vario PRO Sta-opstoel dan eenvoudig bij Vegro.

Altijd deskundig advies, snel thuis bezorgd en boven de €5- zijn verzendkosten Gratis! Heeft u moeite met opstaan uit uw stoel of veel zit- en rugklachten? Dan is een sta-op stoel een geschikt hulpmiddel voor u. De Fitform sta-stoel Vario 57 zorgt voor zeer hoog zitcomfort.

Wij leveren onze sta-op stoelen snel door geheel Nederland. Wij zijn een klein bedrijf dus staan . De Fitform Vario Zorgfauteuil kan volledig worden aangepast aan uw persoonlijke situatie. De Fitform 5heeft ook een zogenaamde sta-opfunctie.


Een sta-op stoel Fitform 5Vario RECO is een stoel welke aan de buitenkant niet is te onderscheiden van een nieuw exemplaar. Wat zijn de functies van de sta op stoel, vario 570? De Fitform 5Vario is een ranke, slanke en elegante modern vormgegeven fauteuil. Sinds jaar en dag de meest geleverde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts