donderdag 11 mei 2017

Amsterdam verlicht

Meer dan kunstwerken en installaties van internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam. Jaarlijks zet het Amsterdam Light Festival de Amsterdamse binnenstad en de. Boek nu je tickets snel en voordelig bij Lovers Canal Cruises!

Amsterdam; Sightseeing; Amsterdam Light Festival. Het spectaculaire Amsterdam Light Festival: de vijfde editie. Wat waren jullie mooi verlicht tijdens de Amsterdam Light Walk!


Schrijf je hier in voor de Amsterdam lichtjeswandeling:… twitter.

Amsterdam verlicht, belicht, opgelicht. Van december 20tot en met januari 20verlicht het Amsterdam Light Festival de grachtengordel.

Amsterdam heeft een fietspad dat zichzelf verlicht met zonne- en windenergie. Langs het pad staan straatlantaarns die stroom krijgen door . Prinses Beatrix opent zaterdag de vierde editie van het Amsterdam Light Festival. In de stad zijn de komende vijftig dagen lichtsculpturen en . Ter gelegenheid van haar deelname aan de EuroPride 20verlicht Nuon tot en met zondag augustus de schoorsteen van haar . We kunnen 's avonds op half starten bij de Passenger Terminal, lopen dan langs de verschillende verlichte kunstwerken door Amsterdam.


Je hebt al wat kunstwerken kunnen zien, maar vanavond is de officiĆ«le opening van het Amsterdam Light Festival. Dit jaar is het thema 'vriendschap', Amsterdam zal voor dagen. Illuminade, wandelroute: de wandelroute is dagen verlicht van december 20tot en . In het Amsterdamse havengebied ligt een fietspad dat op zeer innovatieve wijze wordt verlicht met zonne- en windenergie die ter plekke wordt . Amsterdam, augustus 20- Ter gelegenheid van haar deelname aan de EuroPride 20verlicht Nuon tot en met zondag augustus de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts