vrijdag 12 mei 2017

Wahoo hartslagband

Wahoo TICKR Hartslagmeter voor slechts 49. Deze TICKR hartslagmeter van Wahoo combineer je snel en eenvoudig met je favoriete apps! Wahoo Fitness hartslagmeters vind je bij Hartslagmetercenter.

Wil je tijdens het fietsen of hardlopen je hartslag meten? De Wahoo TICKR is een hartslagband die je gemakkelijk met je sporthorloge, fietscomputer of telefoon . Om je hartslag nauwkeurig te meten, heb je een hartslagsensor nodig bij je hartslagmeter. Deze hartslagsensor bevestig je aan een borstband.


Je kan de Wahoo hartslagband namelijk aan allerlei apps koppelen: Strava, Runkeeper, MyFitnessPal en meer. Uiteraard weer als eerste bij uw Wahoo Fitness specialist: De Wahoo TICKR Run. De Wahoo TICKR is een hartslagsensor met zowel ANT+ als Bluetooth Smart. Wahoo TICKR, Garmin Premium Hartslagban Tacx Smart ANT+ Bluetooth . Op zoek naar een Wahoo hartslagmeter? Bekijk het ruime assortiment hartslagmeters Vergelijk voor de laagste prijs!


De Wahoo Fitness TICKR hartslagmeter werkt met ANT+ en Bluetooth voor een. Wahoo Fitness is specialist op het gebied van fitness en sensoren die je nog . De Wahoo TICKR is een intelligente hartslagmeter band voor hartslag je telefoon en daarnaast kun je je muziek bedienen en signalen instellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts