donderdag 25 mei 2017

Hoepelen buikspieren

De hoelahoep is terug, maar deze keer een hoepel voor volwassenen. Dat kan moeilijk zijn, maar met hoepelen bouw je al snel sterke buikspieren op. Als je niet beide kanten ophoepelt, wordt één kant van het . De hoelahoep is terug als rage, maar dit keer voor volwassenen! Nu kun je hoelahoepen als fitness workout, waardoor je op een leuke manier jouw buikspieren . Onze ervaring met de fitness hoelahoep: het is leuk en ja je taille wordt.


Dus met hoelahoep valt u af en traint u uw buikspieren.

Het is en blijft heerlijk om met een hoepel je core en dus je buikspieren te trainen, men zegt dat je met minuten hoepelen 1calorieen kunt . Als u geïnteresseerd bent in het aanvallen van hardnekkig buikvet en het versterken van uw buikspieren, dan wilt u vast een aantal hoelahoepoefeningen . Een “fitness hoelahoep” ook wel “bodyhoop” genoem is een hoelahoep die zwaarder. Ik heb van mijzelf erg harde en strakke buikspieren. Meer hoepelgewicht is beter voor het trainen van je bovenlichaam, want je moet je buikspieren hard aanspannen om de hoepel rond je middel te laten zwieren.


De Bodyhoop is ontwikkeld door Angelique Hulst met als doel de buikspieren te trainen. Door de speciale vormgeving is de hoepel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts