dinsdag 23 mei 2017

Trampoline zwart

Op zoek naar de beste trampoline Vergelijk het ruime assortiment van. Salta veiligheidsnet voor trampoline rechthoekig - 2x 3cm - zwart. Salta Excellent Ground 2x 3Zwart.

Voor een esthetische aanblik van uw tuin, is er nu de Salta Excellent Ground Trampoline beschikbaar. Bestel de Combo 2cm Zwart bij Trampolinestore. Deze Zwarte beschermrand voor trampolines 2cm is geschikt voor matig-intensief gebruik van middelhoge kwaliteit.


De Salta Excellent Rechthoekige inground trampoline 1x 2cm Zwart kan door de stevige lage voeten eenvoudig worden geïntegreerd in uw tuin.

Salta Excellent Inground trampoline 2cm Zwart is een goede inbouw trampoline die speciaal ontworpen is om eenvoudig en op een nette wijze te integreren . Shop online voor Zwart Trampoline uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Salta excellent ground trampoline 2is de ingraaf versie van het merk Salta. Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, groen of zwart.


De EXIT Silhouette Ground met is een modern en fraai vormgegeven EXIT ingraaf trampoline, uitgevoerd mét veiligheidsnet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts