donderdag 4 mei 2017

Tunturi balance board

Het balans bord van Tunturi is geschikt om te helpen bij het verbeteren van uw balans en coördinatie! Verder is het balance board breed inzetbaar bij allerlei . Tunturi Balance board bij Rhodos Wellness?

Op zoek naar een Balance Board van Tunturi of naar andere fitnessartikelen? Het Tunturi balance board met handgrepen is ideaal voor het trainen van de balans en het concentratievermogen. Voorzien van handgrepen voor push-ups.


Het Tunturi Balance Board heeft de volgende eigenschappen: Dit Tunturi Balance Board is geschikt voor coördinatie- en balanstrainingen.

Tunturi Balance Board nu € 1√ Gratis geleverd vanaf €√ Laagste Prijsgarantie √ Webshop keurmerk. Geschikt voor het trainen van balans .

Learn how to exercise with a balance board from a personal trainer and fitness expert in this free workout video. Het Tunturi Balance Board met Handvaten brengt evenwichtsoefeningen in je training. De onderkant is een halve bol die je continue balanceert. Met het Tunturi balance board in de kleur zwart paars train je coördinatie en evenwicht. Dit balans bord wordt veel gebruikt in fysio praktijken, om na een . Het Tunturi PE balance board in de kleur rood is ideaal voor het trainen van balans en coördinatie.


Het balansbord heeft een diameter van 3cm en is 9. Het Balance Board van Domyos is een accessoire waarmee je het hele lichaam kunt verstevigen, dankzij verschillende oefeningen op video die we aan jou . Warranty conditions: Tunturi Balance Board. Op zoek naar een Tunturi Balance board? Een Tunturi Balance board koop je eenvoudig online bij bol.


Het balans bord van Tunturi is geschikt om te helpen bij het verbeteren van uw balans en coordinatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts