vrijdag 12 mei 2017

Beentrainers

Robuuste,compacte beentrainer, die helpt om de circulatie en de spierkracht te verbeteren. Dit is de meest complete set die we aanbieden. En biedt alles wat een goede fitness .

Vergelijk ons ruime aanbod fitnessapparatuur direct online O. Wij verkopen professionele trainingsapparatuur voor benen en bilspieren. Training van benen is onmisbaar om een gezond en gespierd lichaam te ontwikkelen. RECK MOTOmed VivaActieve en passieve beentrainer of armtrainer voor gebruik vanuit (rol)stoel.

Voorzien van MOTOmax oefen- en motivatieprogramma's. Wij hebben zowel electrische beentrainers als mechanische beentrainers. Been trainers zijn er in compound als isolatie uitvoering. Bij compound oefeningen traint u over meerdere gewrichten. Bij een Leg press gebruikt u onder andere . Met het uitgebreide assortiment beentrainers van Muscle Power kweek jij de quads en hamstrings zo effectief mogelijk.


De fietstrainer zorgt voor verbetering van de spierkracht, conditie, bloedcirculatie en coördinatie van het onderlichaam. Alleen voor zittend gebruik, bijvoorbeeld .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts