vrijdag 9 februari 2018

Chi running

Inschrijven voor workshops ChiRunning en ChiWalking, bestellen van boeken en dvd's. Ook vind je hier alle gecertificeerde instructeurs. Mindset, aan je techniek willen werken is stap één.

Hierover heb ik geschreven in het eerste blog . Volgens de hardlooptechniek en leermethode ChiRunning is spierkracht in de benen niet het uitgangspunt. Louis vroeg mij of ik voor proefkonijn zou willen spelen bij zijn opleiding tot Chi Running Trainer. De essentie van ChiRunning wordt uitgelegd.

Met ChiRunning loop je efficiënt en voorkom je. Expert David van der Linden zal in een aantal korte instructievideo's de basisprincipes van ChiRunning voor ons uitleggen. Een opvallend kenmerk van de ChiRunning techniek is de vaste, hoge pasfrequentie.


Een metronoom is een handig hulpmiddel om dit te oefenen. Wil je efficiënter, zonder blessures en met meer gemak hardlopen? Dan kan Chi Running uitkomst voor je bieden.


Chi Running is een revolutionaire benadering . Chi running zou een manier van hardlopen moeten zijn die blessures voorkomt en bovendien energie-efficiënt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts