donderdag 22 februari 2018

Hondenpension tarieven

Jouw hond bij Dierenpension Tussenwijck, wat kost dat? De logeerkosten voor uw hond gelden per dag en zijn inclusief voer. De hoogte van de logeerkosten hangt af van de grootte van uw hond en van de .

Kosten voor de opvang berekenen we per kalenderdag. Dit betekent dat u de dag van brengen en van halen beiden moet betalen. Al vanaf € 1- voor een kleine hond en € voor een kat kunnen wij uw huisdier opvangen. Dierenpension Beukenhove is aangesloten bij de branche-organisatie Dibevo .

Onze tarieven zijn als volgt: Kleine hond. Wij hanteren heldere, scherpe tarieven met korting op een tweede huisdier! Bent u op zoek naar een hondenpension en vergelijkt u tarieven?


Bekijk onze huidige tarieven voor het pension. Ook kunt u uw hond laten wassen en trimmen bij Heleens Hondensalon. In ons dierenpension hanteren wij verschillende prijzen.


Honden worden opgedeeld in twee categorieën; kleine honden tot een schofthoogte van 40 . Onderstaand vindt u de tarieven van ons Hondenpension Limbrug. Wilt u zeker zijn voor een plaats in ons hondenpension dan is reserveren raadzaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts