woensdag 28 februari 2018

Swiss kussen

Daarom is het belangrijk dat je een goed hoofdkussen hebt. Dit verbetert je nachtrust en de algehele gezondheid van je lichaam. Het kussen is anti-allergisch + anti-nekpijn en is afgewerkt met een bies en ritssluiting.

Ik dacht zoiets als een swiss sense kussen gekocht te hebben, gezien de waarde die zij aangaven, maar dit is gewoon swizz, hebben ze zelf bedacht denk ik . Donzen dekbedden Balette van 'Swiss Dreams' OBB witWärmestufe=MediumFüllung=1 veren - Kussen - Kissen=80xcm. Snoozing Swiss Dreams synthetisch medium hoofdkussen. Silvana support kussen emerald (beetje zacht) totaalBED standaard.

Dit comfortabele Swiss Boxkussen is anti-allergisch, anti-nekpijn en is afgewerkt met een luxe bies en ritssluiting. Het Swiss Boxkussen is uitwasbaar op 60C°. Wie eenmaal op een SWIZZ-hoofdkussen of onder een SWIZZ-vierseizoenendekbed heeft geslapen, wil niet anders meer!


Het Swiss Dreams hoofdkussen van Snoozing is een wat dikker basic kussen met een gemiddelde stevigheid en geschikt voor rug- en zijslapers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts