dinsdag 13 februari 2018

De scheg

Beleef een onvergetelijke dag uit bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg. Sportbedrijf Deventer is verantwoordelijk voor de exploitatie van sportaccommodaties in Deventer waaronder De Scheg, Borgelerbad en Sportpark . Zwemmen, spelen en meer…Beleef met het hele gezin .

Lees reviews van Zwemparadijs De Scheg Deventer Overijssel Nederland. Lees reviews van Kunstijsbaan De Scheg Deventer Overijssel Nederland. De Scheg is de kunstijsbaan van Deventer.


De schaatsbaan is onderdeel van een sportcomplex in de wijk Colmschate.

De Scheg, Deventer: Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van De Scheg in Deventer, Nederland op TripAdvisor.

De Scheg: Recreatie-pas De Scheg MKB Deventer heeft een exclusieve. AIME (beide bekend van het Deventer Stadsfestival) en De Scheg slaan de handen ineen voor de . Het onderzoekscentrum staat vanaf november op de parkeerplaats bij de Scheg. Monday: 10:00-22:15; Tuesday: 10:00-18:00; Wednesday: 10:00-22:15; Thursday: 10:00-22:15; Friday: . Bekijk alle appartementen die te koop staan in De Scheg op funda. In het kader van duurzaam en innovatief ondernemen wordt de kunstijsbaan, De Scheg te Deventer, verbouwd.


Het middenterrein van de ijsbaan wordt . DEEL 1:Sinds oktober 20volgt ons dochtertje zwemlessen in zwembad de Scheg te Deventer. Nu hebben zich enige tijd geleden een aantal . Voor rondjes schaatsen of andere leuke ijsactiviteiten gaat u naar kunstijsbaan De Scheg in Deventer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts