dinsdag 20 februari 2018

Duikplank

Bezoek onze website om het spel Hoge Duikplank of andere gave Avontuur spelletjes te spelen! Op het puntje van de duikplank springen en met een mooie sprong het water in duiken. Stand at the edge of a springboard and do a nice dive into the water.

Een springplank of duikplank is een verende plank die bij bepaalde gymnastiekoefeningen wordt gebruikt. Een duikplank is een springplank in een zwembad . Sterke glasfiber springplank met houten kern. Goede vering, absoluut bestendig tegen veelvuldig gebruik, chloorwater, weersbestendig, antislip .

Voor veilig gebruik van een duikplank is .

Lenneke vraagt zich af hoe je van de hoogste duikplank af durft te springen. Samen met Kasper, die al weken wakker ligt door deze vraag, gaat ze naar het . In een korte documentaire brengen twee Zweedse filmmakers de twijfel van mensen bovenaan de duikplank vol spanning in beeld. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten duikplank – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Klik hier om Hoge Duikplank spelletjes te spelen op Speeleiland.


Probeer om van de verschillende duikplanken te springen. Zet je schrap voor het meest bizarre filmpje dat je vandaag zult zien. Na maanden (jaren?) smoesjes over knieproblemen, katers en . TERNEUZEN - Zwemliefhebbers in de gemeente Terneuzen zullen in de toekomst minder vaak van de duikplank kunnen springen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts