woensdag 14 februari 2018

Gymbanken

Prijs € per stuk maat 1cm lang x x cm af te halen in utrecht. Koop of Verkoop gymbank op Marktplaats. Oude gymbanken als industrieel en vintage dressoir of bank!

Wil je een uniek meubel in je huis, die tevens retro als industrieel is? TOP Industrieel Vintage XL gymbank met een lengte van 3. Blauw metallic gecoat metalen frame en hardhouten planken. Vintage gymbanken met een mooi verweerd.

Prachtige vintage houten gymbank van maa. Wat een prachtige massief houten gymbanken! Deze vintage gym- of turnbanken komen van een Franse school. Wij hebben mooie oude gymbanken, leuk te combineren met onze trapeziums.


De maten zijn lengte 220cm breedte cm, en de diepte is cm. Voorzien van wieltjes dus makkelijk verplaatsbaar. Banken zijn gebruikt maar nog van erg g. Metalen frame met mooi dik houten top wat mooi geleefd is door de jaren heen.


Fantastische vintage kleuter gymbanken in hout met stalen frame.

Lage zit, geschikt voor peuters en kleuters. Bekijk vergelijk het ruime assortiment van de beste merken Profiteer van de laagste prijs! Te koop turnbanken gymbanken geel met. Vintage school gymbank met houten bovenzijde en aluminium frame. Leuk object voor in de kinderkamer of in de hal.


De conditie is goed gezien de leeftij zie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts